Voortgezet onderwijs

Via deze link is de VO gids voor ouders en leerlingen uit de bovenbouw te downloaden. In deze gids staat algemeneĀ informatie die van belang is voor het maken van een keuze voor het voortgezet onderwijs.

POVO013

Op Pendula wordt in januari met de leerling, ouders, leerkrachten groep 8 en directeur het adviesgesprek gehouden. Tijdens dit gesprek krijgt de leerling te horen wat het advies voor het voortgezet onderwijs is. Dit advies is gebaseerd op o.a. zijn/ haar werkhouding, de gegevens van het leerling volg systeem etc. In april wordt vervolgens de Centrale Eindtoets afgenomen, de uitslag hiervan is dan ook niet bepalend voor het advies.

Wilt u meer informatie over het VO in Tilburg en omstreken? Klik dan hier.

Supergezellig, Koninklijk en sportief feestje @bspendula #fitlala #Koningsspelen https://t.co/JGNaF3hnwK
@Tilburgers Zaterdag 7 oktober om 19:25 uur allemaal kijken naar de #langlevedemuziekshow! Leerlingen van #bspendula treden op šŸ‘Š
RT @AnnekeDunning: Wat leuk! Weer leerlingen van @BSPendula met muziek op tv :-) https://t.co/v4ElSTZyUS
@hupiej Sportfeestje @AVAttila in een heerlijk #herfstzonnetje met sportieve leerlingen van #bspendula! https://t.co/JLuWsmSSL1
RT @hupiej: @BSPendula dankjewel voor (het mogen meehelpen op) een geweldige sportdag. Een waar feestje.
RT @hupiej: Ik steun @BSPendula in hun actie voor betere salarissen en arbeidsomstandigheden in het #onderwijs. Veel succes!
RT @AnnekeDunning: Als ouder, als mr-lid van @BSPendula, als @D66'er Ć©n als collega-docent sta ik achter #POinactie. Succes met de actie!