Vanaf 5 februari vindt er een stagewissel plaats. Hieronder ziet u in welke groepen zij het tweede half jaar mee gaan draaien. Maud en Marlou gaan i.v.m. hun minoren naar een andere school.

foto wies

Beste ouders en leerlingen van 4

Mijn naam is Wies van Aanholt. Ik ben 17 jaar oud. En ben eerste jaars student op de Pabo in Tilburg. In mijn vrije tijd sla ik graag fanatiek tegen een bal op hockeyclub MHC Goirle. Ik zit in Meisjes a1 en dit jaar zijn wij weer hard bezig met strijden voor het kampioenschap. Verder houd ik enorm van zeilen (ook al kan ik het niet zo goed). Ik ben mams bij zeilschool het Vossenhol. Dit houdt in dat ik in de zomer zeilkampen mee begeleid en kook en zorg voor de kinderen die er die week zijn. Ik  vind het super leuk dat ik het eerste deel van het jaar stage mag lopen in klas 1-2b en denk dat ik hier veel kan leren. Mocht u nog vragen hebben over mij of aan mij dinsdag en woensdag ben ik op school en kunt u deze stellen.

Met vriendelijke groet,

Wies van Aanholt

britt

Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen..

Mijn naam is Britt Kollau, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Hilvarenbeek.

Mijn hobby’s zijn oppassen en hockeyen en dit doe ik nog steeds met heel veel plezier.

Ik studeer aan de pabo in Tilburg en zit nu in mijn eerste jaar.

Het komende half jaar zal ik stage lopen in groep 4/5 bij meneer Remco .

De dagen dat jullie mij op school zullen zien is op dinsdag en woensdag.

Ik heb er erg veel zin in en zie een leerzame tijd tegemoet!

Groetjes

Britt Kollau

julian

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Julian Louwers. Ik ben eerstejaars PABO student op de Fontys in Tilburg.

Ik ben ik 21 jaar oud en woon sinds een jaar op kamers in Tilburg. Voordat ik aan de PABO begon heb ik mijn diploma voor  onderwijsassistent gehaald. Ik draai dus al enkele jaren mee in het onderwijs. Vorig jaar heb ik een jaar gestudeerd aan de lerarenopleiding aardrijkskunde, maar omdat lesgeven op de lager school mij toch meer aanspreekt ben ik nu eerstejaars PABO student. Persoonlijk vind ik het erg leuk om met kinderen te werken en ze nieuwe dingen te leren. Hierdoor haal ik  veel plezier uit mijn vak.

Buiten school doe ik graag leuke dingen met vrienden, kijk ik een goede film of speel een spelletje op de playstation. Daarnaast ben ik een voetbalfan, hou ik veel van muziek en vind ik het leuk om te koken. Voor mijzelf maar ook voor mijn huisgenoten.

Komende periode loop ik stage op dinsdag en woensdag bij juffrouw Anne in groep 1/2 A.

Ik hoop een heel leuk stagejaar te hebben op bs Pendula en ga er van uit dat dit vast goed komt. Ik heb er zin in!

Hoi ouders/verzorgers,

Mijn naam is Iris van Os, 22 jaar en woonachtig in Tilburg.  Dit jaar zal ik afstuderen in groep 6 bij meneer Adri op dinsdag en donderdag, elke 5e week zal ik een hele week aanwezig zijn. Na de kerstvakantie zal ik vaker aanwezig zijn in de klas & werken aan mijn onderzoek. Binnen deze periode vindt er ook een meesterproef plaats, wat betekent dat ik 5 weken lang de klas volledig overneem.

Mocht je vragen en/of opmerkingen, loop dan even binnen!

Groetjes, Iris

madelon foto

Hallo,

Ik ben Madelon Vermeer en het komende half jaar ga ik werken aan mijn afstudeer  onderzoek rondom hoogbegaafdheid. Wel zullen jullie mij nog regelmatig aantreffen in groep 3 bij juffrouw Anja.

Nu nog wat meer informatie over mezelf! Ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Na schooltijd ben ik graag met vriendinnen, onderneem ik gezellige dingen en vind ik het leuk om te koken of te sporten.

foto van mezelf na de P-uitreiking

Ik ben Robin de Beer en woon in Tilburg. Ik ben 17 jaar oud, maar ik word op 24 september 18.  Ik woon nog thuis met mijn ouders en jongere zusje van 14. Ik houd erg van sporten maar voetballen vind ik het allerleukst. Zelf voetbal ik ook namelijk bij GSBW in Goirle. Komend jaar is dit het eerste jaar bij deze club. Hiervoor heb ik 12 jaar lang gevoetbald bij VOAB in Goirle. Ik voetbal nu bij GSBW omdat ik meer voor mijn vrienden heb gekozen die allemaal daar voetballen.

Ik doe de opleiding PABO op de Fontys in Tilburg. Ik ben nu tweedejaars en het komend halfjaar loop ik stage in groep 2/3 bij juffrouw Linda en Simone. Je zult mij zien op een dinsdag en woensdag.

kirsten

Mijn naam is Kirsten Siroen en ik ben twintig jaar oud.

Dit jaar ben ik begonnen aan de HBO-studie pedagogiek in Tilburg.

Hiervoor ben ik afgestudeerd als onderwijsassistente op het Roc ter Aa in Helmond.                                                Iedere donderdag ben ik te vinden in groep 5. Het is de bedoeling dat ik later door de interne begeleider Jennifer begeleid ga worden.

Ik hoop een leuke en leerzame tijd tegemoet te gaan

Met vriendelijke groeten,

Kirsten Siroen

RT @Smartmanpapa: En @BerenddeVries kreeg de vraag wat hij at op een dag. Ze zeiden #watishijgrootdezewethouder https://t.co/4X0rTtaxWH
RT @Smartmanpapa: Gisteren weer mijn "hobby" opgepakt en basisschool Pendule rond mogen rondleiden en een debat gedaan. Voor de kijkers #zo
RT @RemcoJanssens: @TheatersTilburg Wii zijn klaar voor het nieuwe seizoen! 😀 @BSPendula https://t.co/L9ciO2PrRN
RT @AnnekeDunning: Lekker vroeg in het zwembad voor het schoolzwemtoernooi. Hup @BSPendula! https://t.co/Pi7Vimq8gO
Gefeliciteerd meiden! https://t.co/rWjGdnsxAP
Supergezellig, Koninklijk en sportief feestje @bspendula #fitlala #Koningsspelen https://t.co/JGNaF3hnwK
@Tilburgers Zaterdag 7 oktober om 19:25 uur allemaal kijken naar de #langlevedemuziekshow! Leerlingen van #bspendula treden op 👊