Sportcommissie

Sporten is super leuk! En bovendien leerzaam en gezond. Basisschool Pendula wil als school net als voorgaande jaren met veel enthousiaste kinderen deelnemen aan de Warandeloop, de veld- en zaal voetbaltoernooien, zwemmen, atletiek, de Goirlese avondvierdaagse en de Tilburg Ten Miles.

Om aan deze toernooien deel te nemen en om in de toekomst nog meer sportieve activiteiten te kunnen organiseren is de sportcommissie opgericht. Deze commissie bestaat uit een aantal ouders van kinderen uit verschillende groepen. Binnenkort zal er bij beide ingangen van de school een SportBord hangen met hierop alle activiteiten waaraan dit schooljaar deelgenomen kan worden: het SportJaarRooster. Ook posters en foto’s van de verschillende sportactiviteiten zullen hierop te vinden zijn.

Supergezellig, Koninklijk en sportief feestje @bspendula #fitlala #Koningsspelen https://t.co/JGNaF3hnwK
@Tilburgers Zaterdag 7 oktober om 19:25 uur allemaal kijken naar de #langlevedemuziekshow! Leerlingen van #bspendula treden op 👊
RT @AnnekeDunning: Wat leuk! Weer leerlingen van @BSPendula met muziek op tv :-) https://t.co/v4ElSTZyUS
@hupiej Sportfeestje @AVAttila in een heerlijk #herfstzonnetje met sportieve leerlingen van #bspendula! https://t.co/JLuWsmSSL1
RT @hupiej: @BSPendula dankjewel voor (het mogen meehelpen op) een geweldige sportdag. Een waar feestje.
RT @hupiej: Ik steun @BSPendula in hun actie voor betere salarissen en arbeidsomstandigheden in het #onderwijs. Veel succes!
RT @AnnekeDunning: Als ouder, als mr-lid van @BSPendula, als @D66'er én als collega-docent sta ik achter #POinactie. Succes met de actie!