Opening Pendula Parasol 3

Afgelopen jaren is hard gewerkt aan het tot stand laten komen van een gezamenlijk positief pedagogisch klimaat op de Kindercampus. Op school staat de parasol symbool voor de afspraken die gemaakt zijn over de manier waarop we omgaan met elkaar. Aangezien basisschool Pendula onderdeel is van Kindercampus Pendula gelden de afspraken voor de gehele omgeving. Immers, kinderen die hier op school zitten, komen elkaar bijvoorbeeld ook bij de BSO tegen. Inmiddels heeft er een te gekke en muzikale opening plaatsgevonden in en rond school en kinderopvang. Zie de foto’s hieronder en beluister het Pendula Parasol lied.

De afspraken en bijbehorende kernwaarden luiden als volgt:

 

Gezamenlijk positief pedagogisch klimaat

 

 

DSC01547

DSC01543

DSC01551

DSC01553

DSC01554

DSC01556

DSC01555

DSC01558

DSC01542

DSC01557

Supergezellig, Koninklijk en sportief feestje @bspendula #fitlala #Koningsspelen https://t.co/JGNaF3hnwK
@Tilburgers Zaterdag 7 oktober om 19:25 uur allemaal kijken naar de #langlevedemuziekshow! Leerlingen van #bspendula treden op 👊
RT @AnnekeDunning: Wat leuk! Weer leerlingen van @BSPendula met muziek op tv :-) https://t.co/v4ElSTZyUS
@hupiej Sportfeestje @AVAttila in een heerlijk #herfstzonnetje met sportieve leerlingen van #bspendula! https://t.co/JLuWsmSSL1
RT @hupiej: @BSPendula dankjewel voor (het mogen meehelpen op) een geweldige sportdag. Een waar feestje.
RT @hupiej: Ik steun @BSPendula in hun actie voor betere salarissen en arbeidsomstandigheden in het #onderwijs. Veel succes!
RT @AnnekeDunning: Als ouder, als mr-lid van @BSPendula, als @D66'er én als collega-docent sta ik achter #POinactie. Succes met de actie!