homepage slider

Plusactiviteiten op Pendula

Plusactiviteiten op Pendula

Donderdag 14 december a.s. wordt al weer voor de tweede keer dit jaar de Pendula Plus Proeverij georganiseerd. Deze middag vindt plaats op de basisschool en duurt van 15:00 uur tot 15:30 uur. Deze middag kun je je hiervoor inschrijven vanaf 15:00 uur t/m donderdag 21 december a.s. Dat kun je doen via deze link.

Tijdens deze middag kun je de Plusactiviteiten voor de tweede periode tussen de Kerst- en Carnavalsvakantie komen ‘proeven’. Het thema tijdens deze periode is (jeugd)literatuur. Daarnaast wordt net als tijdens de eerste periode Bootcamp Plus aanboden, deze keer voor de kinderen uit de bovenbouw (groep 6, 7 en 8). In week 3, dat is de week van 15 januari 2018, wordt gestart met deze periode die in totaal vier weken duurt.

Deze periode kunnen ook peuters weer meedoen aan een activiteit samen met kinderen van groep 1/2. Peuters en leerlingen van groep 1 t/m 5 zijn samen met hun ouders van harte uitgenodigd om tijdens deze Proeverij kennis te komen maken met de activiteiten. Kinderen van groep 6 t/m 8 kunnen die middag zelf een kijkje komen nemen. Hieronder staat het volledige aanbod.

Peuters, groep 1/2      Boekenclub op dinsdag, door Michelle Oolders (Bibliotheek)

Groep 3 t/m 5              Boekenclub op donderdag, door Michelle Oolders (Bibliotheek)

Groep 6 t/m 8              Digitaal prentenboek op donderdag, door Lucinda Bienert (Bibliotheek)

Groep 6 t/m 8              Bootcamp Plus op dinsdag, door Alex van den Akker

@Tilburgers Zaterdag 7 oktober om 19:25 uur allemaal kijken naar de #langlevedemuziekshow! Leerlingen van #bspendula treden op 👊
RT @AnnekeDunning: Wat leuk! Weer leerlingen van @BSPendula met muziek op tv :-) https://t.co/v4ElSTZyUS
@hupiej Sportfeestje @AVAttila in een heerlijk #herfstzonnetje met sportieve leerlingen van #bspendula! https://t.co/JLuWsmSSL1
RT @hupiej: @BSPendula dankjewel voor (het mogen meehelpen op) een geweldige sportdag. Een waar feestje.
RT @hupiej: Ik steun @BSPendula in hun actie voor betere salarissen en arbeidsomstandigheden in het #onderwijs. Veel succes!
RT @AnnekeDunning: Als ouder, als mr-lid van @BSPendula, als @D66'er én als collega-docent sta ik achter #POinactie. Succes met de actie!