Op dinsdag 27 maart vindt de open dag en avond plaats op Kindercampus Pendula. U bent van harte welkom om 9:00 uur of 13:30 uur voor meer informatie en een rondleiding.

Mocht overdag u niet uitkomen dan zien we u graag ’s avonds tussen 17:30 uur tot 19:00 uur verschijnen. Zowel ouders, kinderen, pedagogisch medewerkers, leerkrachten als onderwijsassistenten zijn aanwezig gedurende de gehele dag en avond om uw vragen te beantwoorden.

Indien u het op prijs stelt om een persoonlijk aanmeldgesprek in te plannen is dat ook mogelijk. Neem gerust contact op via het contactformulier.

Pendula

@Tilburgers Zaterdag 7 oktober om 19:25 uur allemaal kijken naar de #langlevedemuziekshow! Leerlingen van #bspendula treden op 👊
RT @AnnekeDunning: Wat leuk! Weer leerlingen van @BSPendula met muziek op tv :-) https://t.co/v4ElSTZyUS
@hupiej Sportfeestje @AVAttila in een heerlijk #herfstzonnetje met sportieve leerlingen van #bspendula! https://t.co/JLuWsmSSL1
RT @hupiej: @BSPendula dankjewel voor (het mogen meehelpen op) een geweldige sportdag. Een waar feestje.
RT @hupiej: Ik steun @BSPendula in hun actie voor betere salarissen en arbeidsomstandigheden in het #onderwijs. Veel succes!
RT @AnnekeDunning: Als ouder, als mr-lid van @BSPendula, als @D66'er én als collega-docent sta ik achter #POinactie. Succes met de actie!