homepage slider

Kindercampus Pendula

Kindercampus Pendula

Woensdagavond 11 oktober heeft het team van Kindercampus Pendula eerst samen een hapje gegeten en is daarna samen aan de slag gegaan met een gezellige en creatieve activiteit. Er is tijdens ‘action painting’ dan ook door leerkrachten, pedagogisch medewerkers en onderwijsassistenten, kortom, door iedereen die op Pendula werkt, flink met verf gesmeten.

IMG_5096

IMG_5101

Inmiddels weten we elkaar steeds beter te vinden wanneer het gaat om bijvoorbeeld het oefenen van peuters op de basisschool, leerlingoverdracht en het afstemmen van gezamenlijke thema’s. Daarnaast wordt er samengewerkt op gebied van het gezamenlijk positief pedagogisch klimaat, zie hiervoor deze pagina.

@Tilburgers Zaterdag 7 oktober om 19:25 uur allemaal kijken naar de #langlevedemuziekshow! Leerlingen van #bspendula treden op 👊
RT @AnnekeDunning: Wat leuk! Weer leerlingen van @BSPendula met muziek op tv :-) https://t.co/v4ElSTZyUS
@hupiej Sportfeestje @AVAttila in een heerlijk #herfstzonnetje met sportieve leerlingen van #bspendula! https://t.co/JLuWsmSSL1
RT @hupiej: @BSPendula dankjewel voor (het mogen meehelpen op) een geweldige sportdag. Een waar feestje.
RT @hupiej: Ik steun @BSPendula in hun actie voor betere salarissen en arbeidsomstandigheden in het #onderwijs. Veel succes!
RT @AnnekeDunning: Als ouder, als mr-lid van @BSPendula, als @D66'er én als collega-docent sta ik achter #POinactie. Succes met de actie!
RT @AnnekeDunning: Geen ideaal schoolreisjesweer vandaag. Hopelijk toch een leuke dag voor @BSPendula! ☂🎡