Op dinsdag 7 en woensdag 8 juni 2016 heeft op Pendula het inspectiebezoek plaatsgevonden. In totaal zijn acht onderdelen beoordeeld, waarvan zes onderdelen verplicht en twee onderdelen naar keuze. Het team van Pendula is trots op de mooie beoordeling.

Op de onderdelen cognitieve eindresultaten, zicht op ontwikkeling, didactisch handelen, veiligheid en evaluatie en verbetering wordt voldoende gescoord. Op de zelf gekozen onderdelen samenwerking en schoolklimaat evenals op het verplichte onderdeel kwaliteitszorg is zelfs de score ‘goed’ behaald.

Wanneer de definitieve rapportage binnen is, wordt deze geplaatst op bspendula.nl. Ook wordt u via deze website op de hoogte gehouden van de verbeter- en dus actiepunten n.a.v. dit onderzoek. Voorlopig kunt u via deze link de rapportage van januari 2012 nalezen.

Supergezellig, Koninklijk en sportief feestje @bspendula #fitlala #Koningsspelen https://t.co/JGNaF3hnwK
@Tilburgers Zaterdag 7 oktober om 19:25 uur allemaal kijken naar de #langlevedemuziekshow! Leerlingen van #bspendula treden op 👊
RT @AnnekeDunning: Wat leuk! Weer leerlingen van @BSPendula met muziek op tv :-) https://t.co/v4ElSTZyUS
@hupiej Sportfeestje @AVAttila in een heerlijk #herfstzonnetje met sportieve leerlingen van #bspendula! https://t.co/JLuWsmSSL1
RT @hupiej: @BSPendula dankjewel voor (het mogen meehelpen op) een geweldige sportdag. Een waar feestje.
RT @hupiej: Ik steun @BSPendula in hun actie voor betere salarissen en arbeidsomstandigheden in het #onderwijs. Veel succes!
RT @AnnekeDunning: Als ouder, als mr-lid van @BSPendula, als @D66'er én als collega-docent sta ik achter #POinactie. Succes met de actie!