homepage slider

Inschrijving voor Warandeloop is gestart!

Inschrijving voor Warandeloop is gestart!

Afgelopen jaar hebben weer veel kinderen meegedaan met de Warandeloop (loopevenement) in de Oude Warande! De Loket.nl Warandeloop Tilburg gaat dit jaar op safari: het evenement vindt plaats op het terrein van Safaripark de Beekse Bergen!

Op zondag 26 november staat het ochtendprogramma op de Beekse Bergen in het teken van de scholieren én staat gezondheid en gezelligheid centraal. Inschrijving hiervoor is kosteloos! Tijdens het TSK Cross maken alle scholen evenveel kans op veel verschillende en waardevolle prijzen. Naast de prijzen die scholen kunnen winnen, worden uiteraard de scholieren individueel niet vergeten. De nummers 1,2 en 3 (zowel jongens en meisjes) van elke leeftijdscategorie worden op het podium gehuldigd en tot slot ontvangen alle deelnemers in elk geval een leuke herinnering.

Inschrijven kan door het strookje van de meegegeven brief in te vullen en in te leveren bij je leerkracht of stuur een mail naar sportcommissiependula@gmail.com met de gevraagde gegevens.

Graag inleveren vóór dinsdag 31 oktober 2017!

@Tilburgers Zaterdag 7 oktober om 19:25 uur allemaal kijken naar de #langlevedemuziekshow! Leerlingen van #bspendula treden op 👊
RT @AnnekeDunning: Wat leuk! Weer leerlingen van @BSPendula met muziek op tv :-) https://t.co/v4ElSTZyUS
@hupiej Sportfeestje @AVAttila in een heerlijk #herfstzonnetje met sportieve leerlingen van #bspendula! https://t.co/JLuWsmSSL1
RT @hupiej: @BSPendula dankjewel voor (het mogen meehelpen op) een geweldige sportdag. Een waar feestje.
RT @hupiej: Ik steun @BSPendula in hun actie voor betere salarissen en arbeidsomstandigheden in het #onderwijs. Veel succes!
RT @AnnekeDunning: Als ouder, als mr-lid van @BSPendula, als @D66'er én als collega-docent sta ik achter #POinactie. Succes met de actie!
RT @AnnekeDunning: Geen ideaal schoolreisjesweer vandaag. Hopelijk toch een leuke dag voor @BSPendula! ☂🎡