Pannenkoekdag 2016

Vrijdag 16 maart is het weer Nationale Pannenkoekdag! Dé dag dat basisschoolleerlingen door heel het land pannenkoeken bakken voor ouderen in de buurt. Kinderen van groep 6, 7 en 8 van Pendula mogen deze dag ook pannenkoeken gaan bakken voor de ouderen uit de buurt. Dit wordt begeleid door Willem van de Voort en Amanda Freriks van R-Newt kids (kinderwerk van ContourdeTwern).

Wanneer?

Vrijdag 16 maart van 16:00 uur -18:30 uur

Waar?

Bij Buurthuis Jeruzalem, Caspar Houbenstraat 109

Voor wie?

Kinderen uit groep 6, 7 en 8 van Kindercampus Pendula (Indien er nog plekken over zijn, kunnen kinderen van andere scholen uit de buurt ook deelnemen)

En natuurlijk je opa en oma en/ of andere ouderen uit de buurt…

Kosten?

Gratis!

Dus vind jij het ook leuk om pannenkoeken te bakken voor ouderen uit de buurt en misschien ook wel voor jouw opa en oma? En lust jij zelf ook wel een pannenkoek?
Schrijf je dan snel in voor deze activiteit! Dit kun je doen t/m 20 februari via deze link (er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen). Ook kun je je opa en oma via deze link inschrijven!

Veel plezier!

rnewt

Supergezellig, Koninklijk en sportief feestje @bspendula #fitlala #Koningsspelen https://t.co/JGNaF3hnwK
@Tilburgers Zaterdag 7 oktober om 19:25 uur allemaal kijken naar de #langlevedemuziekshow! Leerlingen van #bspendula treden op 👊
RT @AnnekeDunning: Wat leuk! Weer leerlingen van @BSPendula met muziek op tv :-) https://t.co/v4ElSTZyUS
@hupiej Sportfeestje @AVAttila in een heerlijk #herfstzonnetje met sportieve leerlingen van #bspendula! https://t.co/JLuWsmSSL1
RT @hupiej: @BSPendula dankjewel voor (het mogen meehelpen op) een geweldige sportdag. Een waar feestje.
RT @hupiej: Ik steun @BSPendula in hun actie voor betere salarissen en arbeidsomstandigheden in het #onderwijs. Veel succes!
RT @AnnekeDunning: Als ouder, als mr-lid van @BSPendula, als @D66'er én als collega-docent sta ik achter #POinactie. Succes met de actie!