homepage slider

27 maart open dag en avond Kindercampus Pendula

27 maart open dag en avond Kindercampus Pendula

Op dinsdag 27 maart vindt de open dag en avond plaats op Kindercampus Pendula. U bent van harte welkom om 9:00 uur of 13:30 uur voor meer informatie en een rondleiding.

Mocht overdag u niet uitkomen dan zien we u graag ’s avonds tussen 17:30 uur tot 19:00 uur verschijnen. Zowel ouders, kinderen, pedagogisch medewerkers, leerkrachten als onderwijsassistenten zijn aanwezig gedurende de gehele dag en avond om uw vragen te beantwoorden.

Indien u het op prijs stelt om een persoonlijk aanmeldgesprek in te plannen is dat ook mogelijk. Neem gerust contact op via het contactformulier.

@Tilburgers Zaterdag 7 oktober om 19:25 uur allemaal kijken naar de #langlevedemuziekshow! Leerlingen van #bspendula treden op 👊
RT @AnnekeDunning: Wat leuk! Weer leerlingen van @BSPendula met muziek op tv :-) https://t.co/v4ElSTZyUS
@hupiej Sportfeestje @AVAttila in een heerlijk #herfstzonnetje met sportieve leerlingen van #bspendula! https://t.co/JLuWsmSSL1
RT @hupiej: @BSPendula dankjewel voor (het mogen meehelpen op) een geweldige sportdag. Een waar feestje.
RT @hupiej: Ik steun @BSPendula in hun actie voor betere salarissen en arbeidsomstandigheden in het #onderwijs. Veel succes!
RT @AnnekeDunning: Als ouder, als mr-lid van @BSPendula, als @D66'er én als collega-docent sta ik achter #POinactie. Succes met de actie!